Op zoek naar een krachtige Phylion e-bike accu? Hier kun je er een kopen!

Carvibe.nl | Alle ins en outs over auto's en accessoires.

E-bike batterijen spelen een cruciale rol in de prestaties en het bereik van elektrische fietsen. Een krachtige batterij is essentieel voor langere ritten en het overwinnen van steile heuvels. Phylion is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige e-bike batterijen produceert. In dit artikel zullen we de voordelen van Phylion e-bike batterijen bespreken, hoe ze werken, welke modellen beschikbaar zijn, hoe je ze kunt onderhouden en waar je ze kunt kopen.

  • Een krachtige Phylion e-bike accu is belangrijk voor een langere actieradius en meer vermogen.
  • Voordelen van een Phylion e-bike accu zijn onder andere een snelle oplaadtijd en een lange levensduur.
  • Een Phylion e-bike accu werkt door middel van lithium-ion technologie en een BMS-systeem.
  • Er zijn verschillende modellen Phylion e-bike accu’s beschikbaar, waaronder de Silverfish en de Rack.
  • De levensduur van een Phylion e-bike accu kan variëren van 2 tot 5 jaar, afhankelijk van het gebruik en onderhoud.
  • Om de levensduur van een Phylion e-bike accu te verlengen, is het belangrijk om deze regelmatig op te laden en op te slaan op een koele en droge plaats.
  • De kosten van een nieuwe Phylion e-bike accu variëren afhankelijk van het model en de capaciteit, maar kunnen tussen de €200 en €600 liggen.
  • Een Phylion e-bike accu kan worden gekocht bij gespecialiseerde fietsenwinkels en online retailers.
  • Om een oude Phylion e-bike accu te laten vervangen, kan contact worden opgenomen met een fietsenwinkel of de fabrikant.
  • Om een Phylion e-bike accu optimaal te gebruiken voor een maximale levensduur, is het belangrijk om deze niet volledig leeg te laten lopen en regelmatig op te laden.

Waarom is een krachtige Phylion e-bike batterij belangrijk?

De batterij is het hart van een e-bike. Het levert de energie die nodig is om de motor aan te drijven en de fietser te ondersteunen bij het trappen. Een krachtige batterij is vooral belangrijk voor langere ritten en het overwinnen van steile heuvels. Met een zwakkere batterij kan de ondersteuning verminderd worden of kan de fietser zelfs zonder ondersteuning komen te zitten, wat het fietsen veel vermoeiender maakt.

Phylion e-bike batterijen zijn ontworpen om een krachtige en consistente energie-output te leveren, zelfs tijdens zware inspanningen. Dit betekent dat je met een Phylion batterij langer kunt rijden zonder op te laden en dat je gemakkelijk steile heuvels kunt beklimmen zonder veel moeite te hoeven doen. Een krachtige Phylion batterij zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een soepele en comfortabele rit, ongeacht de omstandigheden.

De voordelen van een Phylion e-bike batterij

Een van de belangrijkste voordelen van Phylion e-bike batterijen is hun langere levensduur in vergelijking met andere merken. Phylion batterijen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden. Dit betekent dat je langer kunt genieten van je e-bike zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van de batterij.

Daarnaast hebben Phylion batterijen een hoge energiedichtheid, wat betekent dat ze meer energie kunnen opslaan dan andere batterijen van vergelijkbare grootte. Dit zorgt voor een groter bereik en maakt het mogelijk om langere ritten te maken zonder op te laden. Met een Phylion batterij kun je moeiteloos lange afstanden afleggen en genieten van uitgebreide fietstochten zonder je zorgen te hoeven maken over het bereik.

Een ander voordeel van Phylion e-bike batterijen is hun snelle oplaadtijd. Met de juiste oplader kun je je batterij in korte tijd volledig opladen, zodat je snel weer op pad kunt gaan. Dit is vooral handig als je haast hebt of als je meerdere ritten op één dag wilt maken. Met een snelle oplaadtijd hoef je niet lang te wachten en kun je snel weer genieten van je e-bike.

Hoe werkt een Phylion e-bike batterij?

 

Aspect Details
Type batterij Li-ion
Capaciteit 400Wh of 500Wh
Actieradius Gemiddeld 70-100 km
Oplaadtijd 4-6 uur
Levensduur Gemiddeld 3-5 jaar
Gewicht Gemiddeld 2,5 kg
Garantie 2 jaar

Phylion e-bike batterijen maken gebruik van geavanceerde lithium-ion technologie om energie op te slaan en vrij te geven. De batterij bestaat uit verschillende cellen die met elkaar verbonden zijn en samenwerken om de benodigde energie te leveren. Wanneer je de batterij aansluit op je e-bike, wordt de energie van de batterij naar de motor gestuurd, die op zijn beurt de wielen aandrijft.

Phylion batterijen hebben ook een ingebouwd beheersysteem dat ervoor zorgt dat de batterij optimaal presteert en beschermd is tegen overladen, oververhitting en andere potentiële problemen. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare werking van de batterij en verlengt de levensduur ervan.

Welke modellen van Phylion e-bike batterijen zijn beschikbaar?

Phylion biedt verschillende modellen e-bike batterijen aan, elk met hun eigen specificaties en capaciteiten. Het meest populaire model is de Phylion XH370-10J, die een capaciteit heeft van 36V en 10Ah. Deze batterij is geschikt voor de meeste standaard e-bikes en biedt een goede balans tussen vermogen en bereik.

Voor e-bikes die meer vermogen nodig hebben, biedt Phylion ook modellen met hogere capaciteiten aan, zoals de Phylion XH370-13J (36V, 13Ah) en de Phylion XH370-14J (36V, 14.5Ah). Deze batterijen zijn ideaal voor e-bikes die regelmatig lange afstanden afleggen of vaak steile heuvels moeten beklimmen.

Daarnaast biedt Phylion ook batterijen aan met een hogere spanning, zoals de Phylion XH480-10J (48V, 10Ah) en de Phylion XH480-13J (48V, 13Ah). Deze batterijen zijn geschikt voor e-bikes die extra vermogen nodig hebben en bieden een nog groter bereik en meer kracht.

Wat is de levensduur van een Phylion e-bike batterij?

De levensduur van een Phylion e-bike batterij kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen hebben Phylion batterijen een langere levensduur dan andere merken, maar dit hangt ook af van hoe je de batterij gebruikt en onderhoudt.

Factoren die de levensduur van de batterij kunnen beïnvloeden zijn onder andere het aantal laadcycli, de temperatuur waarin de batterij wordt gebruikt en opgeslagen, en het gebruik van de batterij op volle capaciteit. Over het algemeen kunnen Phylion batterijen tot 800 laadcycli meegaan voordat ze merkbaar vermogen verliezen.

Om de levensduur van je Phylion batterij te verlengen, is het belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden. Dit omvat het vermijden van extreme temperaturen, het niet volledig ontladen van de batterij en het regelmatig controleren en schoonmaken van de batterijaansluitingen.

Hoe kan ik mijn Phylion e-bike batterij onderhouden?

Om je Phylion e-bike batterij in optimale conditie te houden, zijn er een aantal best practices die je kunt volgen. Ten eerste is het belangrijk om de batterij op te laden met de bijbehorende oplader en deze niet te overladen. Overladen kan de levensduur van de batterij verkorten en kan zelfs gevaarlijk zijn.

Daarnaast is het belangrijk om de batterij op te slaan op een koele en droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen. Hoge temperaturen kunnen de prestaties van de batterij negatief beïnvloeden en kunnen zelfs schade veroorzaken.

Het is ook belangrijk om de batterijaansluitingen regelmatig schoon te maken en te controleren op vuil of corrosie. Vuil of corrosie kan de prestaties van de batterij verminderen en kan ervoor zorgen dat de batterij niet goed werkt.

Wat zijn de kosten van een nieuwe Phylion e-bike batterij?

De kosten van een nieuwe Phylion e-bike batterij variëren afhankelijk van het model en de capaciteit. Over het algemeen liggen de prijzen voor Phylion batterijen in het middensegment in vergelijking met andere merken.

Een Phylion XH370-10J batterij kost bijvoorbeeld ongeveer €300, terwijl een Phylion XH480-13J batterij ongeveer €400 kost. Het is belangrijk om te onthouden dat de prijs van een batterij ook afhankelijk kan zijn van waar je hem koopt, dus het is altijd een goed idee om prijzen te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Waar kan ik een Phylion e-bike batterij kopen?

Phylion e-bike batterijen zijn verkrijgbaar bij verschillende geautoriseerde dealers en online retailers. Het is belangrijk om een betrouwbare verkoper te kiezen die originele Phylion batterijen aanbiedt en goede klantenservice biedt.

Enkele bekende geautoriseerde dealers van Phylion e-bike batterijen zijn Fietsaccu.com, E-bikeaccu.nl en E-bikebatterij.nl. Deze dealers bieden een breed scala aan Phylion batterijen aan en kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste batterij voor jouw e-bike.

Hoe kan ik mijn oude Phylion e-bike batterij vervangen?

Als je je oude Phylion e-bike batterij wilt vervangen, zijn er een paar stappen die je moet volgen om dit veilig te doen. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de batterij volledig is ontladen voordat je deze verwijdert. Dit kan gedaan worden door de batterij te gebruiken tot deze geen energie meer heeft of door de energie uit de batterij te laten lopen door de e-bike motor te laten draaien zonder te trappen.

Zodra de batterij volledig is ontladen, kun je deze veilig verwijderen door de bevestigingsmiddelen los te maken en de batterij voorzichtig uit de houder te schuiven. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het hanteren van de batterij, omdat deze zwaar kan zijn en gevoelig is voor schokken.

Om de nieuwe batterij te installeren, moet je de stappen in omgekeerde volgorde volgen. Schuif de nieuwe batterij voorzichtig in de houder en bevestig deze stevig met de bevestigingsmiddelen. Zorg ervoor dat de batterij goed is aangesloten op de e-bike en dat alle aansluitingen stevig vastzitten.

Hoe kan ik mijn Phylion e-bike batterij gebruiken voor een optimale levensduur?

Om je Phylion e-bike batterij zo lang mogelijk mee te laten gaan, zijn er een paar tips die je kunt volgen. Ten eerste is het belangrijk om de batterij niet volledig te ontladen. Het is het beste om de batterij op te laden voordat deze helemaal leeg is, omdat dit kan helpen om de levensduur van de batterij te verlengen.

Daarnaast is het belangrijk om de batterij niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Hoge temperaturen kunnen de prestaties van de batterij negatief beïnvloeden en kunnen zelfs schade veroorzaken. Het is het beste om de batterij op te laden en op te slaan bij kamertemperatuur.

Het is ook belangrijk om de batterijaansluitingen regelmatig schoon te maken en te controleren op vuil of corrosie. Vuil of corrosie kan ervoor zorgen dat de batterij niet goed werkt en kan de levensduur ervan verkorten.

Phylion e-bike batterijen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en duurzame batterij voor hun e-bike. Met een Phylion batterij kun je genieten van langere ritten, moeiteloos steile heuvels beklimmen en profiteren van snelle oplaadtijden. Door de batterij op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden, kun je de levensduur ervan verlengen en ervoor zorgen dat je jarenlang plezier hebt van je e-bike.

FAQs

 

Wat is een Phylion e bike accu?

Een Phylion e bike accu is een oplaadbare batterij die wordt gebruikt om elektrische fietsen van stroom te voorzien. Het is een van de meest populaire merken van e-bike accu’s op de markt.

Waarom zou ik een Phylion e bike accu kopen?

Als je een elektrische fiets hebt en de batterij moet worden vervangen, is een Phylion e bike accu een goede optie. Het merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de accu’s zijn compatibel met veel verschillende merken en modellen van e-bikes.

Hoe lang gaat een Phylion e bike accu mee?

De levensduur van een Phylion e bike accu hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik, de opslag en de omgevingstemperatuur. Over het algemeen gaan deze accu’s tussen de 2 en 5 jaar mee voordat ze moeten worden vervangen.

Hoe kan ik een Phylion e bike accu kopen?

Phylion e bike accu’s zijn verkrijgbaar bij verschillende fietsenwinkels en online retailers. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste accu koopt voor jouw specifieke e-bike model.

Hoeveel kost een Phylion e bike accu?

De prijs van een Phylion e bike accu varieert afhankelijk van het model en de capaciteit. Over het algemeen kost een Phylion e bike accu tussen de €200 en €500.